29-01-2019

Üniversitemiz FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ’ne 2018-2019 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı “TEZLİ/TEZSİZ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA KONTENJAN” için

07-17 Ocak 2019 tarihleri arasında yapılan başvuruların sınav ve yerleştirme sonuçlarına ilişkin bilgiler:

* Sınav sonuçları listelerinde, ilgili programları tercih eden tüm adayların bilgileri bulunmaktadır.

** Yerleştirme sonuçları listelerinde, ilgili programları tercih eden ve kontenjanlar dahilinde asıl ve yedek olan yerleşen adayların listesi bulunmaktadır.

*** Açılan sonuç listeleri içerisinde kendi başvuru numaranızı, adınızı/soyadınızı ya da başvurduğunuz programın ismini dosya içerisinde arayarak bulabilirsiniz. (arama yapmak için klavye kısayol tuşu CTRL+F)

**** Kesin kayıt hakkı kazanıp ön başvuru esnasında girdikleri bilgileri belgeleyemeyen adaylar kesin kayıt hakkını kaybederler.

Sınav Sonuçları için tıklayınız.

Yerleştirme Sonuçları için tıklayınız.

Kayıt süreci ile ilgili bilgilendirme için tıklayınız.

KESİN KAYIT TARİHLERİ:

Asıl listeden kayıt hakkı kazananlar : 30 Ocak-01 Şubat 2019

Yedek listeden kayıt hakkı kazananlar : 04 Şubat 2019 tarihinde kayıtlarını yapabileceklerdir.

Kesin Kayıt Yaptıranların Ders Kayıt Tarihleri: 13-15 Şubat 2019  tarihleri arasında Üniversitemizin web sayfası üzerinden yapılacaktır.