07-09-2023

Dokuz Eylül Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (DETTO) tarafından son başvuru tarihi 25 Eylül 2023 olan TÜBİTAK 1001 Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı 2023 Yılı 2. Dönemi çağrısı kapsamında proje başvurusu hazırlayan üniversitemiz öğretim elemanlarına yönelik 12 Eylül 2023 Salı günü saat 16:00-17:30 saatleri arasında çevrimiçi bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecektir.
Proje başvuru formunda dikkat edilmesi gereken hususlar ile TÜBİTAK panelistlerinin ve hakemlerinin değerlendirme kriterlerinin tartışılacağı toplantı, Üniversitemiz Araştırma Üniversitesi Yürütme Kurulu Başkanı, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Azize AYOL ve DETTO Koordinatörü, İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. İstemi BERK’in katılımları ile  gerçekleştirilecektir.
Tarih: 12 Eylül 2023
Saat: 16.00
*Zoom bağlantı adresi daha sonra katılımcı e-postalarına iletilecektir.*Tüm Akademik Birimlerimiz Davetlidir.