03-04-2020

Sayın Öğretim üyelerimiz ve Değerli öğrencilerimiz,

31.03.2020 tarihinde toplanan Yükseköğretim Kurulu’nun aldığı kararlar neticesinde;

COVID-19 küresel salgınının bahar dönemi eğitimi başladıktan sonra ortaya çıkması yükseköğretim kurumlarındaki ders ekle-sil işlemlerinin sona ermesi, dönem sırasında bazı öğrencilerin uzaktan öğretime devam etme imkanlarının olmadığı da göz önünde bulundurularak, öğrenci mağduriyetlerinin giderilmesi amacıyla 2019/2020 Öğretim yılı Bahar yarıyılında kayıt dondurulması ve bu sürenin azami süreden sayılmamasına karar verilmiş olup bu durumun 2019/2020 Öğretim yılı Bahar yarıyılı ile sınırlandırıldığı görülmüştür.

Bu karar doğrultusunda 2019/2020 Öğretim yılı Bahar yarıyılında kayıt yapmış öğrencilerimizin, kayıt dondurma taleplerinin olması halinde ekte yer alan duyurulara göre başvuru yapılması gerekmektedir.

Başvuru Kılavuzu