03-05-2019

Meteorolojik uzaktan algılama konusunda Meteoroloji Genel Müdürlüğü Merkez Teşkilatı, Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezleri ve Meydan Müdürlükleri ile ilgili üniversiteler, kamu kurumları ve özel kuruluşların katılımı ile 11-15 Kasım 2019 tarihleri arasında Antalya’da dördüncüsü gerçekleştirilecek olan “IV. Meteorolojik Uzaktan Algılama Sempozyumuna (UZALMET2019)” katılım için sözlü bildiri sunulması gerekmekte olup katılım ücreti talep edilmemektedir. Bildirisiz katılım sağlamak isteyen öğrencilerin (sadece sınırlı sayıda öğrenci için geçerlidir) danışman hocalarından aldıkları katılım ile ilgili niyet mektubunu iletişim e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Sempozyuma bildiri özeti gönderimi için son tarih 27 Eylül 2019 Cuma günü mesai bitimidir.

Ayrıntılar için: http://uzalmet.mgm.gov.tr/

Önemli Tarihler