26-05-2021

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

YAŞADIĞIMIZ ÇEVRE İÇİN GENÇ FİKİRLER PLATFORMU

Sevgili Öğrencilerimiz,

Dokuz Eylül Üniversitesi olarak farklı disiplinlerde öğrenim gören öğrencilerimizin işbirliği ile hepimizi kucaklayan çevremizi koruyabilmek ve doğal kaynaklarımızı etkin bir şekilde kullanabilmek amacı ile katkıda bulunmak isteyen tüm öğrencilerimizi Yaşadığımız Çevre İçin Genç Fikirler Platformu çatısı altında aktif olarak çalışmaya davet ediyoruz.

Platformumuzun faaliyetleri kapsamında planlanan ilk aşama faaliyetler;

• Uzmanlardan güncel çevre konuları hakkında seminerler,
  • Proje fikirleri için beyin fırtınası toplantıları,
  • Toplumumuz ve üniversitemiz için projelerin geliştirilmesi ve uygulanması,
  • Çevre konulu, özel temaya sahip yarışmalar,
  • Saha çalışmaları ve tematik doğa gezileri,
  • Sosyal sorumluluk kapsamında etkinlikler,
  • Faaliyet raporlamaları

olarak planlanmaktadır. Faaliyetlerimizi sizlerle beraber çeşitlendirmek ve olabildiğince farklı ve önemli noktaya temas edebilmek arzusundayız.

Pandemi nedeni ile etkilenen hayatlarımızı hareketlendirirken sağlıklı ve verimli bir çevreyi gelecek nesillere aktarabilmek için beraberce çalışmak isterseniz platforma üye olabilirsiniz.

Platformumuzda 2021 yılının ilk etkinliği olarak yaklaşan 7-11 Haziran 2021 Çevre Haftası’nda sonuçlandırılmak üzere “Yaşamın İçinden Çevre” başlığında bir fotoğraf yarışması ve bir logo yarışması düzenliyoruz.

Logo Yarışması

Logo Yarışması Afiş