11-03-2019

“Türkiye genelinde üniversitelerin bölgelere göre gruplanarak kariyer etkinlikleri yapılması” kararlaştırılmıştır. T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi, Dokuz Eylül Üniversitesi’ni İzmir ve çevre üniversiteleri bir araya getirerek bölgesel kariyer etkinliğini planlaması ve organize etmesi konusunda görevlendirilmiştir. Bu doğrultuda, T.C. Cumhurbaşkanlığı himayesinde Dokuz Eylül Üniversitesi’nin koordinatörlüğünde “EGE BÖLGESİ KARİYER FUARI” organizasyonu düzenlenmektedir.

Ege Bölgesi’ndeki 17 üniversitenin öğrencilerinin katılımına açık olan “EGE BÖLGESİ KARİYER FUARI14 Mart 2019 Perşembe günü 09.00-18.00 saatleri arasında İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi‘nde gerçekleşecektir.

Bu etkinlikte, firma/kuruluşlar stant açarak, atölye çalışmaları, paneller ve çeşitli oturumlara yer verilecektir. Fuar ile ilgili ayrıntılı bilgiye ve başvuru koşullarına http://kariyer.deu.edu.tr/2019-ege-kariyer-fuari/wordpress/ adresinden ulaşabilirsiniz.