15-03-2021

Enstitümüz Değerli Öğrencisi,

2020/2021 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı 15 Mart 2021 tarihinde başlayacaktır.
Küresel COVID-19 salgını nedeniyle 2020/2021 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında tüm dersler SAKAI uzaktan erişim ortamında ve Dokuz Eylül Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi koordinatörlüğünde yürütülecektir. Aşağıdaki “Uzaktan Öğreniyorum” kitapçığının erişim linki bulunmakta olup uzaktan eğitim uygulamaları ve derslere nasıl katılacağınızla ilgili sorularınızın cevaplarını bulabilirsiniz.

Enstitümüzde ders ekle-sil işlemleri 15 – 19 Mart 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. 2020/2021 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı ders kayıt tarihleri içerisinde ders kaydını tamamlamış olan öğrencilerimizden seçtikleri derslerde değişiklik yapacak olanlar aşağıda erişim linki verilen Ders Ekle-Sil Formunu doldurup imzalayarak danışmanlarına e-posta yolu ile ileteceklerdir.
Danışman öğretim üyelerimiz, öğrencilerimizin ders ekle-sil işlemlerini uygun bulmaları halinde öğrencinin e-postasını ve ekinde yer alan ekle-sil formunu Fen Bilimleri Enstitüsünün e-posta adresine (fbe@deu.edu.tr) ileterek işlemi tamamlayacaklardır.

Bir lisansüstü dersin açılabilmesi için ilgili derse en az 1 (bir) doktora öğrencisi veya 2 (iki) yüksek lisans öğrencisinin kayıtlı olması gerekmektedir. Bu nedenle, ders ekle-sil işlemlerinin sonunda 1 (bir) yüksek lisans öğrencisinin kayıtlı bulunduğu dersler Enstitümüzce kapatılacaktır. Öğrencilerimizin, kayıtlandıkları tüm dersleri takip etmeleri ve kredi eksiği nedeniyle mağduriyet yaşamamaları için ders ekle-sil işlemlerinin sonunda üzerlerinden düşülen bu derslerin yerine açık bulunan derslerden seçim yapmaları ve yine aynı işlemleri takip ederek danışman onaylarını Enstitümüze ulaştırmaları gerekmektedir.

Tüm öğrencilerimize yeni öğretim döneminde sağlıklı günlerde başarılar dileriz.

Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

Uzaktan Öğreniyorum Kitapçığı : https://deuzem.deu.edu.tr/uzaktanogreniyorum/#p=2
Ders Ekle-Sil Formu : https://fbe.deu.edu.tr/wp-content/uploads/2018/12/derseklesil.doc