01-10-2021

Enstitümüz Değerli Öğrencisi,

2021/2022 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı 04 Ekim 2021 tarihinde başlayacaktır.

Enstitümüzde ders ekle-sil işlemleri 04 – 08 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. 2021/2022 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı ders kayıt tarihleri içerisinde ders kaydını tamamlamış olan öğrencilerimizden seçtikleri derslerde değişiklik yapacak olanlar aşağıda erişim linki verilen Ders Ekle-Sil Formunu doldurup imzalayarak Enstitü Öğrenci İşleri Birimine elden teslim edilecektir.

Bir lisansüstü dersin açılabilmesi için ilgili derse en az 1 (bir) doktora öğrencisi veya 2 (iki) yüksek lisans öğrencisinin kayıtlı olması gerekmektedir. Bu nedenle, ders ekle-sil işlemlerinin sonunda 1 (bir) yüksek lisans öğrencisinin kayıtlı bulunduğu dersler Enstitümüzce kapatılacaktır. Öğrencilerimizin, kayıtlandıkları tüm dersleri takip etmeleri ve kredi eksiği nedeniyle mağduriyet yaşamamaları için ders ekle-sil işlemlerinin sonunda üzerlerinden düşülen bu derslerin yerine açık bulunan derslerden seçim yapmaları ve yine aynı işlemleri takip ederek danışmanları tarafından onaylanan formları Enstitümüze ulaştırmaları gerekmektedir.

Tüm öğrencilerimize yeni öğretim döneminde sağlıklı günlerde başarılar dileriz.

Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

Ders Ekle-Sil Formu : https://fbe.deu.edu.tr/wp-content/uploads/2018/12/derseklesil.doc