28-12-2021

ARAŞTIRMA PROJESİ İÇİN LİSANSÜSTÜ BURSİYER DUYURUSU

TÜBİTAK 1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında desteklenen araştırma projesinde burslu olarak çalışacak doktora / yüksek lisans öğrencileri aranmaktadır.

Proje başlığı “Organize Sanayi Bölgeleri Atıksuları ile Yüzey Sularında Mikroplastiklerin Ve Mikroplastiklerle Taşınan Mikrokirleticilerin Belirlenmesi ve Taşınımlarının Araştırılması”dır. Proje kapsamında numune alma ve mikroplastik analizlerinin gerçekleştirilmesi aşamalarında görev alacak bursiyerlere ihtiyaç duyulmaktadır.

Bursiyer adayların, Çevre Mühendisliği, Kimya Mühendisliği veya Fen Fakültesi Kimya Bölümü lisans diplomalarına sahip olmaları gerekmektedir. Başvuru durumu, Dokuz Eylül Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Çevre Mühendisliği Anabilim Dalında lisansüstü programına kabul ve kayıt işlemi sonrasında kesinleşecektir. Programa başvuru sürecine ilişkin bilgiler https://fbe.deu.edu.tr adresinde yer almaktadır.

Başvuru için istenen belgeler:
• Özgeçmiş
• Lisans/Yüksek Lisans Transkripti