22-08-2019

Üniversitemiz FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ’ne 2019-2020 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı “TEZLİ/TEZSİZ YÜKSEK LİSANS, DOKTORA ve BÜTÜNLEŞİK DOKTORA KONTENJAN” için

15 Temmuz – 31 Temmuz 2019 tarihleri arasında yapılan başvuruların sınav ve yerleştirme sonuçlarına ilişkin bilgiler:

* Sınav sonuçları listelerinde, ilgili programları tercih eden tüm adayların bilgileri bulunmaktadır.
** Yerleştirme sonuçları listelerinde, ilgili programları tercih eden ve kontenjanlar dahilinde asıl ve yedek olan yerleşen adayların listesi bulunmaktadır.
*** Açılan sonuç listeleri içerisinde kendi başvuru numaranızı, adınızı/soyadınızı ya da başvurduğunuz programın ismini dosya içerisinde arayarak bulabilirsiniz. (arama yapmak için klavye kısayol tuşu CTRL+F)
**** Kesin kayıt hakkı kazanıp ön başvuru esnasında girdikleri bilgileri belgeleyemeyen adaylar kesin kayıt hakkını kaybederler.

Sınav Sonuçları için tıklayınız.
Yerleştirme Sonuçları için tıklayınız.

 

2019-2020 GÜZ Yarıyılı Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencilerin Dikkatine!
• Sizi kutluyor, başarılarınızın devamını diliyoruz.
• Kayıt hakkı kazanan adayların kesin kayıtları 02-06 Eylül 2019 tarihlerinde / yedek kayıtları ise 09 Eylül 2019 tarihinde çalışma saatleri içinde Dokuz Eylül Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Öğrenci İşleri Bürosu tarafından yapılacaktır.
• Kayıt hakkı kazanan adayların öğrenci numaraları ile kayıt işlemleri hakkında açıklayıcı bilgiler 29 Ağustos 2019 tarihinde web sayfamızda yayınlanacaktır.
KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:
a) Başvuru numarası.
b) ALES Sonuç Belgesi. (Son beş yıl içinde ALES ’ten en az YL için 55 (sayısal), DR için 60 (sayısal), puan alınması koşulu aranır.)
c) İngilizce Yeterlik belgesi (31 Temmuz 2019 öncesinde alınmış olmalıdır.) –
(İş Sağlığı ve Güvenliği Anabilim Dalı Tezsiz Yüksek Lisans (2.Öğretim) programı, Biyoloji Anabilim Dalı Yüksek Lisans programı, İstatistik Anabilim Dalı Veri Bilimi Tezsiz Yüksek Lisans (2.Öğretim) programı ve İstatistik Anabilim Dalı Veri Bilimi Tezli Yüksek Lisans programı başvurularında İngilizce Yeterlik Belgesi Koşulu aranmaz.)
d) Yüksek lisans için; Lisans diploması veya resmi onaylı mezuniyet belgesi aslı ya da onaylı örneği,
Doktora için; Lisans diploması veya resmi onaylı mezuniyet belgesi aslı yada onaylı örneği ve Yüksek Lisans diploması veya resmi onaylı mezuniyet belgesi aslı yada onaylı örneği
e) Yüksek Lisans için; Lisans öğrenimi sırasında aldığı dersler ve notlarını gösterir resmi onaylı belge (Kesin kayıt esnasında başvuruda beyan ettiği not ortalamasına ait transkripti ve mezuniyet transkriptini öğrenci işlerine teslim eder.) aslı yada onaylı örneği,
Doktora İçin; Lisans öğrenimi sırasında aldığı dersler ve notlarını gösterir resmi onaylı belge (Kesin kayıt esnasında başvuruda beyan ettiği not ortalamasına ait transkripti ve mezuniyet transkriptini öğrenci işlerine teslim eder.) aslı yada onaylı örneği ile Yüksek Lisans öğrenimi sırasında aldığı dersler ve notlarını gösterir resmi onaylı belge aslı yada onaylı örneği.
f) Resmi onaylı ve fotoğraflı nüfus cüzdanı örneği (TC Kimlik no belirtir)
g) Kısa özgeçmiş
h) Var ise yayınlarının bir listesi
ı) Erkek öğrenciler için askerlik durum belgesi
i) II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans öğrencileri için. öğrenim ücreti makbuzu (Öğrenim ücreti yatırılmadan kesin kayıt işlemi yapılamaz )

Font Boyutunu Değiştir
Kontrast