29-08-2019

2019-2020 GÜZ Yarıyılı Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencilerin Dikkatine!
• Sizi kutluyor, başarılarınızın devamını diliyoruz.
• Kayıt hakkı kazanan adayların kesin kayıtları 02-06 Eylül 2019 tarihlerinde / yedek kayıtları ise 09 Eylül 2019 tarihinde çalışma saatleri içinde Dokuz Eylül Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Öğrenci İşleri Bürosu tarafından yapılacaktır.
• Kayıt hakkı kazanan adayların DEÜ Debis Veri Girişi işlemini yapmaları gerekmektedir. İşlem için gerekli açıklama aşağıda bulunan ilişkili dosyalarda “DEÜ DEBİS Veri Girişi” dosyasında yapılmıştır. Belirtilen şekilde kullanıcı girişi yapamayanlar için ‘kullanıcı bilgileri‘ ilişkili dosyalarda yer almaktadır. Bu bilgiler ile hala giriş yapamıyorsanız öğrenci işleri personeline danışınız.
• Aşağıda yeralan ‘Sınav Yerleştirme Listeleri’ içerisinde kendi başvuru numaranızı, adınızı/soyadınızı ya da başvurduğunuz programın ismini dosya içerisinde arayarak öğrenci numaralarınıza ulaşabilirsiniz. (arama yapmak için klavye kısayol tuşu CTRL+F)
• Kesin kayıt işlemlerini tamamlayan Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri Web üzerinden ders kayıt işlemlerini web sayfamızda ilan edilecek kayıt tarihleri arasında tamamlayarak Bölüm Başkanlıklarının onayını sağlamak zorundadırlar.
**** Kesin kayıt hakkı kazanıp ön başvuru esnasında girdikleri bilgileri belgeleyemeyen adaylar kesin kayıt hakkını kaybederler.

• Kayıt ve evrak teslimi için Enstitü Öğrenci İşleri Birimi ile görüşebilirsiniz.
Öğrenci İşleri Birimi Telefonları: 0 232 301 79- 61/62/63/64/65/66/ 76 (7 hat)

İLİŞKİLİ DOSYALAR

Sınav Yerleştirme listeleri için tıklayınız

Kullanıcı Bilgileri için tıklayınız

Anabilim Dallarına göre Kayıt Tarihleri için tıklayınız

Kayıt Evrakları için tıklayınız

Evrak Teslimi için tıklayınız

II.Öğretim Öğrencilerinin Dikkatine tıklayınız

DEÜ DEBİS Veri Girişi için tıklayınız

Font Boyutunu Değiştir
Kontrast