23-09-2019

Öğrencilerimizin Dikkatine,

Ekle –Sil tarihleri:  23 Eylül 2019 Pazartesi  13:00-‘de başlayıp 29 Eylül 2019 Pazar 23:59’da sona erecektir. (Ders kaydı yaptırmayan öğrenciler Ekle-Sil işlemi yapamazlar)

DEÜ. Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin 7. Maddesinin 2. Maddesinde yer alan “Dört yarıyıl sonunda öğretim planında yer alan kredili derslerini ve seminer dersini başarıyla tamamlayamayan veya bu süre içerisinde Üniversitenin öngördüğü başarı koşullarını/ölçütlerini yerine getiremeyen; azami süreler içerisinde ise tez çalışmasında başarısız olan veya tez savunmasına girmeyen öğrencinin Üniversite ile ilişiği kesilir.” hükmü gereğince;

Ders kaydı yapan ve 2018/2019 Öğretim Yılı Bahar yarıyılında 4. Dönemine kayıtlanan tüm öğrencilerimizin aldıkları tüm dersleri tekrar kontrol ederek; eksik kredi, almaları gereken zorunlu ders, eksik AKTS ve %30 İngilizce destekli Türkçe programlarda eksik İngilizce ders kredilerinin bulunması halinde 27 Eylül 2019 saat 17:30’a kadar Enstitü Öğrenci İşleri Birimine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Aksi durumda, olabilecek olumsuzluklarda tüm sorumluluk öğrencilerimize aittir.