29-01-2019

II.ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

2018-2019 öğretim yılı Bahar yarıyılında Enstitümüze kayıtlanacak II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans öğrencileri kesin kayıtlarını yaptırmak için aşağıdaki işlem sırasını takip etmelidirler:

1. Öncelikle DEBİS sayfasından

«Yeni kayıt olan öğrencilerimiz, lütfen önce bu link(mailogr.deu.edu.tr) üzerinden Debis Kullanıcı hesabınızı oluşturunuz. Bu işlem sonrası yeni kullanıcı adınızla DEBİS’e giriş yapabilirsiniz. »

uyarısındaki bu link tıklayıp şifre değişikliği yapmaları gerekmektedir.

2. Web kayıt üzerinden ders seçim işlemi yaparlar. (İlişkili Dosyalardan Ders kaydı işlemlerine bakınız)

3. II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans öğrencileri harçlarını İş Bankasının herhangi bir şubesinden öğrenci numarasını belirterek yatırabilirler.( 1 kredilik ders saati  ücreti 325 TL olup –örn: 3 kredilik bir ders için ödenmesi gereken harç ücreti 3*325=975 TL’dir-her öğrencinin en az 3 adet derse kayıtlanması zorunludur.)

4. DEBİS bilgi girişi yapınız. (İlişkili dosyalardan DEBİS girişine bakınız.)

5. 01 Şubat 2019 Cuma günü saat 17:00’ye kadar Fen Bilimleri Enstitüsü Öğrenci İşleri Birimine gidip Evrak tesliminizi yapınız.

İlişkili Dosyalar

DEBİS Girişi